fredag 22 juni 2012

Lämna napparna


Idag var det dags för Ebba att lämna sina nappar. Hon gav dem till björnmamman som tidigare har fått låna napparna, nu när det är sommar och björnarna har vaknat ska de flytta ut i skogen och därför ska de få ta med sig Ebbas napparna till björnbebisarna.

1. Ebba gick med lite tveksamma steg med påsen med nappar. Hon har själv lagt ner dem och valt snöre.
2. Vi hänger upp napparna i busken och ropar på björnmamman.
3. Plötsligt ringer det på dörren och vad är det som hänger i busken? Napparna är borta!
4. Oj, paket. Vad har björnmamman köpt?
5. Ebba öppnar snabbt paketen; två påsar med godisnappar och en leksaksdator.
6. Ebba provar sin nya Mumin-dator och Tilda tittar på.

Än så länge verkar Ebba nöjd med bytet, vi får se hur det blir ikväll när det är dags att sova. Hon är dock väldigt lättad över att björnmamman inte tog hennes sjal utan nöjde sig med napparna.

3 kommentarer:

  1. Va nöjd hon ser ut när napparna hänger i trädet! Hur har det gått? Fortfarande nöjd med beslutet? Kommer förbi med termometern idag el imorgon. Tack för lånet, skönt att ha nån att snabbt kunna ringa sådär! Ska skaffa nån för barn.. Kram

    SvaraRadera
  2. Nja, hon har sagt några gånger att björnbebisarna inte är ledsna och inte behöver några nappar. Men nu har hon sovit två nätter utan och det har gått bra. Idag har hon inte frågat efter nappen, så man får ändå säga att det går jättebra!

    Visst är det bra att kunna hjälpas åt =)

    SvaraRadera
  3. Tycker ni kommit på en bra idé för hur ni ska få de små skitungarna :) att sluta med napp. Inte bara ta bort dem eller det fantasilösa att skicka dem till tomten, vad är det för mening med det...

    SvaraRadera