lördag 9 juni 2012

Ullared

Igår fick vi tillbaka på skatten och idag hade vi inget att göra. Det blev en spontanresa till Ullared (stod mellan det och IKEA). Vi hade ingen handlingslista utan gick lite på känn eftersom en resa till Ullared är planerad i sommar, då utan barn eftersom det är födelsedagspresenter som ska shoppas.

Vi kom ändå hem med ett välfyllt bagage. Barnen utökad sitt förråd av pussel, pennor och kritor. De köpte även var sin Barbie och en prinsessklänning. Vi köpte lite filmer och TVspel, samt kläder, handdukar m.m. Vi passade även på att fylla på vårt lager med hygienartiklar; duschtvål, deo, tandkräm osv. Förra året köpte vi ett stort lager men det börjar sina nu så en påfyllning var inte fel.

Barnen var superduktiga och gnällde inget, utom i kassakön men där skulle jag nästan själv kunna börja gnälla. Det går så segt när det är allt för välfyllda vagnar framför.

När vi skulle äta mat fick vi höra att det var 45 minuters kö, så vi gick till caféet istället och åt goda mackor, sen åt vi mat på hemvägen.

Det är jobbigt att shoppa, båda barnen sover och jag är inte långt från att slockna själv. Ska bara packa upp allt först...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar