söndag 22 april 2012

Cirkus Maximum

I fredags var vi på cirkus Maximum. Tilda hade med sig sin kompis Thyra. Innan cirkusen började satt alla tjejerna och åt popcorn och lekte med sina ljussnurror. När föreställningen började hade de inte tid med det. De satt alldeles stilla och skrattade åt clownen, fascinerades av akrobaterna, applåderade djuren och hisnade när trapetskonstärerna gjorde sina mest nervkittlande konster. Jag tror att de var mycket nöjda med cirkusbesöket, men väldigt trötta när vi åkte hem. Ebba tyckte bäst om elefanterna och Tilda tyckte mest om tjejen som hade hundar och lamadjur.


I pausen fick de som ville (och betalade) rida på hästar och kameler i manegen och gå ut i djurstallarna. Tilda och Thyra ville rida på de små ponnyhästarna, men Ebba ville rida på kamelen. Visserligen red Tilda på en kamel förra året (läs om det här) men då var Tilda ett år äldre än vad Ebba är nu. Jag tyckte att det var för högt upp för Ebba och lyckades tillslut övertala henne att rida på en av pippihästarna (de var vita med svarta prickar). I djurstallarna tittade vi på elefanterna, zebrorna och kamelerna och klappade hästarna.

Här är några bilder från cirkusnumren. Det är svårt att ta bra kort men de kanske kan förmedla lite cirkusstämning i alla fall.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar