måndag 28 februari 2011

Förlovningsdag

Här på Taxinge slott förlovade vi oss idag för 7 år sedan. Taxinge slott ligger utanför Södertälje och vi åkte dit och njöt av omgivningarna med jämna mellanrum. Vi letade reda på en avskild plats och hittade detta lusthus som kallas för Turkiska kiosken.


Vi stod på höger sida av "kiosken" och tittade åt andra hållet. Där breder Mälaren ut sig och just den här dagen för 7 år sedan var det bitande kallt. Hela Mälaren var täckt av is (i alla fall det vi såg) och det blåste kallt, så kallt att vi inte ville ta av oss vantarna. Men ska man förlova sig så hör ju ringväxling till och den skedde snabbt innan vi tog på vantarna igen.


Senare fick vi reda på att Tomas och Lisa hade förlovat sig samma dag och nästan samma tidpunkt som oss så jag passar på att gratulera dem på förlovningsdagen.

1 kommentar:

  1. hihi! det är så lustigt för när vi satt i bilen påväg hem från smögen smsade du och sa att ni hade förlovat er och det var ju verkligen samtidigt! Tack för påminnelse, ska gå och gratulera min man sen. Kram Sara har kommit hem förretsen, så glad!!

    SvaraRadera