tisdag 10 augusti 2010

Kommunikationsproblem

Vi har TV via Telia och just nu fungerar det inte alls. Efter åskvädret förra veckan krånglade boxen lite men sen gick den som vanligt. Idag har vi sålt lite grejer på Blocket, bland annat vår TV-bänk och därför fick flytta på alla apparater och efter det vill det inte fungera. Johan har ringt Telia tre gånger under kvällen och det fungerar ändå inte, trots alla förslag på lösning som de hade. Vi kan få igång TV'n, se 30 sekunder och sedan låser sig alltihop. Nu ska vi få en ny box - leveranstid 3-5 dagar. Alltså ingen TV under 3-5 dagar! Vad ska man göra då på kvällen?Måste vi prata med varandra nu?!? Ja skämt åsido, man borde faktiskt stänga av TV'n ibland för att prata med varandra istället då slipper man se så mycket på dåliga program.

Vad gör vi nu då när TV'n inte fungerar - pratar med varandra? Nej, Johan pratar i telefon med en arbetskamrat och jag sitter vid datorn samtidigt som jag har en sms-kommunikation med pappa. Så det verkar väl som om dagens samhälle har problem med öga-mot-öga-kommunikation.


Nu kanske ni undrar varför vi sålt en TV-bänk som vi faktiskt använder. Jo, vi har sålt våra bokhyllor som TV-bänken hörde till och då sålde vi alltihop på en gång. TV'n står nu på en lite hurtch (hur nu det stavas). Det får fungera så länge. Den som köpte bokhyllorna och TV-bänken var en kille som skulle flytta hemifrån så det är ju roligt att det kommer till användning, bättre än att det står i vår källare i alla fall.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar