söndag 21 augusti 2011

Liseberg 2011

Igår var vi på Liseberg. Tilda och Ebba åkte, åkte och åkte. Dessutom hade vi tur vid chokladjulen, något vi inte haft på flera år. Det började med att vi vann två påsar daim, till barnens stora lycka (se bilden nedanför). Sedan vann vi en påse "Gott & blandat", några chokladkakor med "Plopp" och stjärnvinsten med Marabouchoklad. Tilda var helt överlycklig när hon fick den stora lådan med choklad.

Vi kom till Liseberg vid 12.30 och åkte inte därifrån förrän klockan 21.00. Det märks på barnens humör idag, men det kan det vara värt. 

Lyckliga daimvinnare, ponnykarusellen och Farfars bilar
Små grodorna
Tilda ville åka Små grodorna och vi sa till henne att hon skulle få åka den själv. Tilda är ju en tuffing så det är klart att hon ville det. Här ser ni bilder på Tilda hur roligt hon tyckte det var! Jag tog även kort på henne när hon stod själv i kön. Hon åkte den tre gånger. Rabalder (lilla berg och dalbanan) åkte hon två gånger.

Ebba på Liseberg
 Ebba är lite för kort, men får ändå åka några attraktioner. Bland annat åkte hon Kaninresan och Trummeliten. Hon tycker att det är lika roligt att åka som Tilda gör. Däremot ville hon inte krama kaninen.

Kötid
Det var ganska mycket folk på Liseberg, därför måste man roa sig i kön. Jag vet inte hur många gånger vi sa åt Tilda att inte klättra på stängslen, men hon glömde det i alla fall lika fort som vi sa det. Ebba ville såklart göra som storasyster. De sysselsatte sig i alla fall och gnällde inte över att stå i kö.

Varje gång jag är på Liseberg slås jag av hur mysigt de gjort parken. Det är mycket träd och blommor överallt och välstädat. Det är alltid lika trevligt och roligt på Liseberg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar